Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 aprilie 2010

Moda la barbati



Dupa cum am spus in fiecare postare de pe acest blog, si anume ca o femeie trebuie sa fie cat mai feminina prin vestimentatie si atitudine, acum voi adauga si faptul ca un barbat trebuie sa fie cat mai masculin in vestimentatie si, bineinteles, atitudine. E un trend mondial efeminizarea barbatului in ceea ce priveste vestimentatia. Eu una nu sunt deloc de acord si consider ca barbatul, pentru a fi cat mai masculin, trebuie sa aiba un look simplu si corect. Blugii skinny, espadrilele, pantalonii foarte colorati, tricourile mulate sunt doar cateva elemente care “fura” din masculinitatea unui barbat si deranjeaza vizual. Intr-adevar, aceste elemente de vestimentatie au fost lansate de mari designeri dar consider ca s-a intrecut limita bunului simt in ceea ce priveste moda la barbati. Din pacate, din ce in ce mai multi barbati adopta un stil efeminizat si o atitudine pe masura si isi pierd din farmecul masculin. Nu cred ca sunt singura femeie care ar dori sa vada mai multi barbati pe strada si mai putini baietei. Pentru ca tot vine vara va sugerez 2 tinute de zi, simple, una mai sport si una mai eleganta:
1. Tricou simplu, polo, pantaloni trei sferturi ( jeans/ bumbac), adidasi cu talpa dreapta, ceas sport, ochelari de soare
2. Camasa alba cu maneca trei sferturi, pantaloni bej din bumbac ( trei sferturi sau lungi), pantofi maro de piele intoarsa, ceas, ochelari de soare.
Consider ca si in ceea ce priveste barbatii, acestia trebuie sa ia din tendintele actuale ceea ce cred ca li se potriveste si in acelasi timp pastreaza nota masculina si nu tot ceea ce vad pe marile podiumuri, ca altfel riscam sa fim mult prea multe “femei” pe fata Pamantului si ar fi foarte trist pentru noi, adevaratele posesoare de sex feminin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu