Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 martie 2010

Esarfa clasica











Esarfa este unul dintre cele mai vechi accesorii purtate de femei. La inceput esarfa avea rol de protejare impotriva frigului, iar mai apoi a capatat si un rol estetic. O esarfa va poate scoate din anonimat si va da un plus tinutei voastre.
1.Acesta este un mod simplu si elegant de a lega o esarfa, astfel incat sa creati un fel de volan, foarte feminin si in tendinte.
2.Pentru un astfel de nod la esarfa, aveti nevoie de o esarfa subtire de voal sau matase. Este foarte chic si deloc greu de obtinut.
3.Pentru a obtine acest nod la o esarfa este necesar sa aveti un inel micut sau o brosa. Esarfa trebuie sa fie neaparat din voal pentru ca materialul sa pice frumos si sa iasa funda asa cum trebuie. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca pentru un astfel de nod la esarfa trebuie sa purtati neaparat o bluza sau o rochie simpla, fara aplicatii, pentru a pune in valoare nodul sofisticat si de efect.
4.Acest nod aminteste de anii ’50. Este potrivit pentru un look retro si foarte feminin. Aveti nevoie de o esarfa batic din matase. Este un accesoriu perfect pentru o rochie pana la genunchi, sarafan sau pentru o fusta cloche cu talie inalta si o bluza simpla.
5.Acest nod este unul sofisticat si foarte interesant. Aveti nevoie la fel ca in cazul celei de-a treia imagini, de un inel sau o brosa, o esarfa de voal si putina indemanare. Aveti nevoie de o tinuta simpla pentru a putea sa o accesorizati astfel.
6.Pentru un astfel de nod, va trebuie ca si in cazul imaginii de sus, un inel, indemanare si o esarfa din voal/ matase. Cum am mai spus, tinuta trebuie sa fie simpla. Cu un astfel de nod veti fi foarte elegante si originale.
7.Acest nod seamana cu unul de cravata. Este foarte simplu de realizat si este perfect pentru o tinuta office. Esarfa poate fi din voal sau matase.
8.Acest nod este foarte frumos si scoate din anonimat orice tinuta. Aveti nevoie de o esarfa preferabil din voal, deoarece daca aceasta este din matase exista riscul sa alunece inelul sau brosa cu care legati funda. Repet, tinuta simpla neaparat.
9.Aici vorbim tot de un nod asemanator cu unul de cravata doar ca nu necesita un inel sau o brosa. Simplu si de efect.
10.Acest mod de a lega esarfa aminteste de anii ’90. Insa, nu este demodat si este usor de obtinut. Merge la o tinuta casual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu